Beste Sportschool Amsterdam

Trainen bij de beste sportschool in Amsterdam? Gustav Gym heeft twee vestigingen in Amsterdam die beide zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Onze luxe sportscholen zijn te vinden op de Zuidas en in het centrum.

Onze gyms zijn voorzien van de beste fitness apparaten en materialen. Wij hebben ruimte sportscholen die bestaan uit verschillende zones, waaronder: zalen voor groepslessen, krachttraining, cardio, yoga en boksen. Er zijn dus genoeg trainingsmogelijkheden bij ons, maar ook voor ontspanning kun je bij ons terecht. Zo hebben we in beide sportscholen een loungeruimte waar je na de training kan ontspannen.

Onze vestiging Gustav Gym Zuidas heeft ruime openingstijden. Zo is het mogelijk om op gebruikelijke tijden bij ons te fitnessen. De openingstijden van de Gustav Gym Zuidas zijn:

Ma. t/m Do. 07:00 – 22:00
Vr. 07:00 – 21:30
Za. / Zo. 09:00 – 17:00

Hou je ervan om in groepsverband te trainen? Ook dan is Gustav Gym de juiste sportschool. Wij bieden namelijk verschillende groepslessen. Bij ons geen last van overvolle zalen, maar groepslessen met persoonlijke begeleiding. Groepslessen bij Gustav Gym Zuidas zijn:

  • H.I.I.T
  • Boksen
  • Kickboksen
  • Rowing
  • Yoga

Voor personal training hebben wij personal trainers die hetzelfde doel als jou hebben. Namelijk het behalen van jouw sportieve doelen. Bij personal training zorgen wij voor een persoonlijk voedings- en trainingsschema. Daarnaast bieden wij persoonlijke ondersteuning bij het afwerken van je schema. Wat jouw sportieve doel ook is, personal training zorgt voor een stok achter de deur om een gezonde levensstijl te creëren.

Op zoek naar het juiste lidmaatschap?

Bekijk onze lidmaatschappen of scroll naar beneden om een gratis intake te plannen.

Waarom is Gustav Gym de beste sportschool in Amsterdam?

Wij kunnen veel redenen bedenken waarom wij de beste sportschool in Amsterdam zijn, maar het beste kan je het zelf ervaren door eens bij ons langs te komen. In onze sportscholen hangt een ontspannen en gezellige sfeer, maar wordt ook hard getraind aan het behalen van sportieve doelen. Onze luxe gyms zijn schoon en voorzien van alle faciliteiten.

Kleinschalige groepslessen

Heb je ooit groepslessen gevolgd bij een andere sportschool? Bij de meeste sportscholen ben je een nummer tijdens de groepslessen. Gustav Gym houdt groepslessen kleinschalig, waardoor we persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Zo hoef je bij ons niet een groepsles te volgen in een overvolle zaal. Groepslessen die wij aanbieden zijn: bootcamps, rowing, H.I.I.T, boksen en kickboksen.

De beste fitnessapparatuur

Voor effectieve training is natuurlijk de beste fitnessapparatuur nodig. Wij hebben topkwaliteit fitness apparaten en materialen, voor iedere oefening zijn de juiste materialen ruim aanwezig. Doordat we niet alleen de beste, maar ook veel fitnessapparaten in onze gyms hebben staan hoef je nooit lang te wachten als een apparaat bezet is.

Ervaren personal trainers

Naast de mogelijkheid om in onze sportscholen te trainen kan je er ook voor kiezen om personal training aan te vragen. Wij hebben enthousiaste en vriendelijke personal trainers rondlopen die je graag begeleiden bij het behalen van je sportieve doelen.

EXPERIENCE GUSTAV

Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.