Do not limit your challenges. Challenge your limits

Nieuwe groep start op 01.10.2020. Schrijf je nu in! VOL = VOL. 

Meer informatie

12 weken programma

START nieuwe groep: 01.10.2020

Start data:

  1. 01.10.2020

Met het ’12 weeks programma’ biedt Gustav Gym jou een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel wordt begeleid op het gebied van training, voeding en levensstijl. Samen met alle andere deelnemers werk je naar jouw eigen vooropgestelde doel. Jij krijgt een op maat gemaakt trainingsschema die elke 6 weken aangepast wordt naar jouw wensen, advies in voeding, een coach die tijdens het trainen je kan assisteren en meer. Zo kunnen wij je jouw resultaat garanderen!

DOELGERICHTE PERSONAL TRAINING SCHEMA’S

Met het Club’12 programma krijg je op maat gemaakte schema’s die elkaar opvolgen aan het eind van elke periodisering aan de hand van de bepaalde doelstellingen.

voedings advies

Om resultaatgericht te werk te gaan is voeding van essentieel belang tijdens het 12- weeks programma. Jouw coach zal dan ook beschikbaar zijn voor voedingsadvies.

PERSONAL TRAINING IN KLEINE GROEPEN

Tijdens het 12 weeks programma train je met je personal trainer in groepsverband van
maximaal 4 man per training. Ieder werkt zijn gepersonaliseerde trainingsschema af, onder toezicht van zijn of haar trainer.

Handboek met tips en tricks

Uiteraard staat alle theorie, tips en tricks in een handleiding, waarin je de belangrijkste basis onderwerpen op het gebied van training – en voeding kunt terug vinden.

De opties

Programma 1: 12 weken Vet-verlies Programma
Programma 2: 12 weken Spieropbouw Programma

 

Vragen over Club’12?

Vul dan onderstaand formulier in en een van onze Club’12 trainers neemt contact met u op.