Fitness Zuidas

Starten met fitness in de Zuidas van Amsterdam? Behaal nu je fitnessdoelen bij Gustav Gym. Kom sporten bij de beste sportschool in Amsterdam. In onze sportschool vestiging Zuidas kan je individueel trainen, maar ook groepslessen volgen. Gustav Gym is een luxe sportschool voorzien van alle faciliteiten. Uiteraard is de gehele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Mogelijkheden bij Gustav Gym Zuidas

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur van trainen en doelstellingen. Het lichaam bestaat uit vele spiergroepen die je natuurlijk allemaal wilt trainen. Daarom hebben wij bij Gustav Gym verschillende fitness mogelijkheden. Waaronder veel cardio- en krachtapparatuur en losse gewichten. Daarnaast hebben wij een rooster met diverse groepslessen als High Intensity Training (HITT), Kickboxing, Rowing en yoga. Daarnaast bieden wij ook de volgende mogelijkheden:

  • Boxing area
  • Yoga area
  • Lounge area
  • Sauna
  • Luxe douches verzorgd met Rituals producten

Personal training

Bij Gustav Gym Zuidas geloven wij in persoonlijke service. Bij ons draait het om jou en voor ons is alleen jouw resultaat wat telt. Wat jouw doelstellingen ook zijn wij helpen je graag met het behalen van deze doelen. Onze personal trainers maken graag een plan op maat om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Een houdbare en langdurige verbetering van je levensstijl is erg lastig. Een personal trainer en een goed op maat gemaakt plan kan je hierbij helpen.

Onze fitness instructeurs helpen je tijdens je training graag bij het uitvoeren van een ‘op maat gemaakt schema’. Alle oefeningen worden samen met jou doorgenomen en bij vragen kan je altijd bij onze fitnessinstructeurs terecht. Gustav Gym streeft naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Fitness Zuidas lesrooster

Naast het individueel trainen in onze fitness-, boks- en yogaruimte bieden wij bij Gustav Gym Zuidas ook een lesrooster met groepslessen. In het lesrooster vind je onder andere: boxing, rowing, kickboxing, yoga en HIIT. Het lesrooster van Gustav Gym Zuidas bekijken doe je hier. Tijdens onze kleinschalige groepslessen heb je bij ons geen last van overvolle zalen. Waardoor wij persoonlijke aandacht tijdens de lessen kunnen bieden.

Dé sportschool in Amsterdam zuid

Als je op zoek bent naar een mooie, gezellige en luxe sportschool in Amsterdam Zuid dan ben je bij Gustav Gym Zuidas aan het juiste adres. Deze vestiging is voorzien van alle faciliteiten en de beste fitnessapparatuur. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat je op ieder gewenst moment van de dag kan gaan trainen.