Gustav-Barre-Booty-Burn

BARRE BOOTY BURN

Barre Booty Burn is een high-energy groepsles waarbij de focus op het versterken van de bilspieren ligt. De les is geïnspireerd door ballet en pilates bewegingen. De barre wordt gebruikt voor balans en stabiliteit, en de oefeningen hebben één en dezelfde focus: het vormen en versterken van de billen.

Barre Booty Burn is een uitdagende, maar veilige en effectieve groepsles voor deelnemers van alle fitness levels.

barre hiit header

BARRE H.I.I.T.

BARRE HIIT is een vet-verbrandende en spier-definiërende groepsles, beginnend met enkele klassieke oefeningen aan de ballet barre. Later wordt dit gecombineerd met de calorie teisterende oefeningen uit een H.I.I.T training.

Met veel meer cardio dan in een normale barre les, kan je verwachten om springend en zwetend je benen definitie te geven. Bij Gustav werken we de benen eerst naar hun vermoeidheidspunt, daarna voegen we cardio toe in het tweede deel van de les als ultieme finisher. Als jouw doel is om meer cardio aan je krachttraining toe te voegen, zal deze groepsles uitermate geschikt voor je zijn!

TRX Barre Classes Gustav Gym

TRX BARRE

TRX BARRE combineert de uitdaging van balans en stabiliteit met een TRX, met de shaping voordelen van een work-out aan de barre. Het gebruik van de TRX helpt ons om de buik- en armspieren harder aan te pakken. Daarnaast voegt het ook nog eens de voordelen van cardio toe én worden de benen aan het werk gezet aan de ballet barre. TRX BARRE laat twee van de meest populaire functional training workouts van het moment, perféct in elkaar overvloeien.