Gustav Boxing

“Float like a butterfly, sting like a bee. Your hands can’t hit what your eyes can’t see.”

Gustav Boxing: onze 60 minuten durende trainingen zijn een explosieve ervaring. Deze kleinschalige high-energy groepslessen zijn ontworpen om grenzen te verleggen. Tijdens onze zak- en techniektrainingen leer je de complexe, spannende vaardigheden van het boksen. (Kick)boksen geeft je zelfvertrouwen en een sterk en mooi lichaam.

Onze high-end studio is uitgerust met hoge kwaliteit boks zakken. Laat je inspireren door onze verschillende professionele trainers en kies de les die je het meest uitdaagt. Bij Gustav kennen we alleen winnaars.

Exceed your own expectations, be pumped with adrenaline and leave the studio feeling like Muhammed Ali!

Ontdek onze Bokslessen

(Kick)Boxing Bagtraining

Onze klassieke (kick)boks zaktraining is voor iedereen die een volledige bodyburn work-out wilt. Deze complete zaktraining geeft je energie, kracht en verhoogt je fitheid enorm. Het is de perfecte mix van standaardtechnieken, uithoudingsvermogen en krachttraining.

Start counting, get sweating and get your calories burning!

(Kick)Boxing Skills

Streef naar een onvervalste vechterservaring door middel van het leren van geweldige technieken, zonder de pijn van echt vechten. Deze les combineert zaktraining met het leren van essentiële (kick)boks technieken. Partnerwerk in combinatie met intense intervallen zal leiden tot discipline en mentale focus. Door deze uitdagende les word jij snel een geduchte tegenstander!

(Kick)Boxing Skills - Advanced

Streef naar progressie! Til je boks spel naar een hoger niveau met deze gevorderde les. Daag je lichaam en geest nog meer uit met geavanceerdere combinaties en zwaarder conditiewerk. Voor deze les moet je de basistechnieken beheersen, inclusief stoten, hoofdbewegingen en voetenwerk.

(Kick)Boxing Bootcamp

Deze high intensity workout verrast je keer op keer. Deze les combineert verschillende oefeningen op de boks zak met andere uitdagende lichaamsgewichtoefeningen en buikspierwerk. Deze leuke, zware circuittraining is geschikt voor alle fitness en boks niveaus.

Burn your calories and fight to get fit!

Boxing-2-gustav

(Kick)Boxing Conditioning

Deze intensieve work-out is een uitdagende combinatie van zinderende conditionele oefeningen, het leren van geweldige technieken en een volledige burn op de bokszak. Een perfecte training om je vecht conditie en spieren te ontwikkelen.

Get your (kick)boxing heart ready to pump!

Bij Gustav hebben we alleen maar winnaars!

Kies de les die het meest bij je past!