Do not limit your challenges. Challenge your limits

Nieuwe groep start op 16.03.2020. Schrijf je nu in! VOL = VOL. 

Meer informatie

12 weken programma

START nieuwe groep: 16.03.2020

Start data:

  1. 16.03.2020

Met het ’12 weeks programma’ biedt Gustav Gym jou een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel wordt begeleid op het gebied van training, voeding en levensstijl. Samen met alle andere deelnemers werk je naar jouw eigen vooropgestelde doel. Jij krijgt een vaste Personal Trainer, een voedingsdeskundige, seminars over voeding en een coach die 24 uur per dag voor jou klaar staat. Zo kunnen wij je jouw resultaat garanderen!

24/7 online coaching

Door deel te nemen aan het ’12 weken programma’ krijg je automatisch 24/7 toegang tot persoonlijke begeleiding van onze trainers en een voedingsdeskundige bij Gustav Gym.

DOELGERICHTE PERSONAL TRAINING SCHEMA’S

Met het Gustav’12 programma krijg je op maat gemaakte schema’s die elkaar opvolgen aan het eind van elke periodisering aan de hand van de bepaalde doelstellingen.

persoonlijk voedingsschema

Om resultaatgericht te werk te gaan is voeding van essentieel belang tijdens het 12- weeks programma. Onze voedingscoach zal dan ook een gepersonaliseerd voedingsschema opstellen.

COACHING DOOR PERSONAL TRAINERS

Bij Gustav’12 word je enkel begeleid door opgeleide personal trainers die door ons zijn gescreend en geselecteerd. Met onze kennis en vaardigheden willen we je in 12 weken bewuster maken in het maken van keuzes in je levensstijl.

PERMANENT EEN VOEDINGSDESKUNDIGE

Bij Gustav’12 krijg je toegang tot de kennis en vaardigheden van onze in-house voedingsdeskundigen. Zij zullen u op weg helpen met het maken van keuzes omtrent voeding in het dagelijks leven.

PERSONAL TRAINING IN KLEINE GROEPEN

Tijdens het 12 weeks programma train je met je personal trainer in groepsverband van
maximaal 6 man per training. Ieder werkt zijn gepersonaliseerde trainingsschema af, onder toezicht van zijn of haar trainer.

TRAINING – EN VOEDING SEMINARS

Door deel te nemen aan het Gustav’12 programma, krijg je toegang tot training – en voeding seminars. Hierin worden actuele onderwerpen op het gebied van training – en voeding besproken.

Handboek met tips en tricks

Uiteraard staat alle theorie, tips en tricks in een handleiding, waarin je de belangrijkste basis onderwerpen op het gebied van training – en voeding kunt terug vinden.

De opties

Programma 1: 12 weken Vet-verlies Programma (maximaal 10 deelnemers)
Programma 2: 12 weken Spieropbouw Programma (maximaal 10 deelnemers)

Het ’12 weken programma’ is toegankelijk voor groepen tot 20 deelnemers zodat iedere deelnemer genoeg persoonlijke begeleiding en aandacht krijgt.

Vragen over Gustav’12?

Vul dan onderstaand formulier in en een van onze Gustav’12 trainers neemt contact met u op.