Luxe sportschool Amsterdam

Gustav Gym heeft twee luxe sportschool vestigingen in Amsterdam. Een vestiging in het centrum en een in de Zuidas. Beide zijn voorzien van de beste faciliteiten voor een luxe sportervaring. Combineer inspanning en ontspanning in onze vestigingen. Na het leveren van een intense inspanning heb je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in de sauna. Ook hebben wij een breed scala aan groepslessen en behoort personal training ook tot de mogelijkheden. Kortom, wij hebben alle faciliteiten om jouw gezondheidsdoelen te behalen!

Verschillende groepslessen

Het trainen in groepsverband is natuurlijk erg leuk. Bij ons heb je geen last van overvolle zalen, maar staan wij juist bekend om de persoonlijke begeleiding tijdens de groepslessen. Wanneer je in groepsverband wilt trainen hebben wij een vol lesrooster met diverse groepslessen. Groepslessen die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Boxing
  • Yoga
  • Rowing
  • Kickboxing
  • HIIT
  • Personal training

Wordt je liever persoonlijk op weg geholpen tijdens je training? Onze gecertificeerde personal trainers begeleiden je graag tijdens het trainen in onze sportschool en het maken van een voeding- en trainingsschema. Personal training geeft je een stok achter de deur en de juiste begeleiding om op lange termijn jouw sportieve doelen te behalen.

Benieuwd voor de mogelijkheden en tarieven van personal training? Op deze pagina vind je meer informatie.

Kom tot rust in onze sauna

Na het sporten even tot rust komen? Dan is het tijd om kennis te maken met onze sauna. Met een lidmaatschap bij Gustav Gym heb je toegang tot de sauna waar je even heerlijk kan ontspannen en rusten. Geloof ons, er is niets zo lekker als even ontspannen in de sauna na een intensieve workout!

Ervaar de voordelen van Gustav Gym

Bij ons is iedereen welkom. Getraind, beginnend, jong of juist oud, ons ledenbestand is erg gevarieerd. Wat zorgt voor een unieke sfeer waarbij het clubgevoel overheerst. De optimale omgeving om nog meer sportplezier te beleven tijdens je bezoek aan de sportschool.

De uitstekende kwaliteit van fitnessapparaten, de sauna en andere extra opties maken ons een luxueuze sportschool.

Wil je zelf de sfeer komen proeven en kennismaken met onze sportschool? Bekijk onze lidmaatschappen en profiteer van huidige aanbiedingen.

Onze overstapservice

Wil je graag trainen in onze luxe sportschool, maar heb je nog bij een andere sportschool een abonnement lopen? Maak dan gebruik van onze overstapservice en sport tot maximaal 3 maanden gratis in onze beide vestigingen.