Strive for progress, not perfection!

Kies jouw lidmaatschap

Personal Training

Bij Gustav Gym draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

PERSONAL TRAINER

PERSONAL TRAINER

Personal trainers die je helpen je plan uit te voeren.

TRAININGSSCHEMA

TRAININGSSCHEMA

Onze experts maken een trainingsschema dat bij jou past.

VOEDING

VOEDING

We leren je hoe je verstandige keuzes maakt over je voeding.

APP

APP

Met onze app heb je altijd toegang tot je plan en coach.

DUO Personal Training

Sport je liever samen? Kies dan voor DUO Personal Training bij Gustav Gym. DUO PT geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met je collega, partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen.

Wat kun je verwachten?

Bij de start zal individueel een doelstelling worden bepaald en zal een persoonlijk voedingsadvies worden gegeven. Het op maat gemaakte trainingsprogramma zorgt dat jullie doelstellingen behaalt worden. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

Experience Gustav

Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.