Sportschool Amsterdam

In Amsterdam op zoek naar een sportschool om te kunnen trainen? Bij Gustav Gym heb je keuze uit twee luxe vestigingen in Amsterdam. In het centrum en op de Zuidas. Beide vestigingen zijn voorzien van alle faciliteiten, waardoor onze sportschool een plek gaat worden waar je graag komt om te werken aan je doelen.

Fitness apparaten en materialen

Als je op zoek bent naar een sportschool in Amsterdam dan kun je bij Gustav Gym terecht om samen met ons al je sportieve en gezonde doelen te behalen. Onze vestigingen zijn voorzien van de allerbeste fitnessapparaten en materialen. Tijdens het volgen van je trainingsschema is er bijna altijd wel voldoende fitnessapparatuur en materialen beschikbaar. Zonder dat je hoeft te wachten op iemand die het apparaat of de fitnessmaterialen bezet houd.

Verschillende zones

Onze sportscholen bestaan uit verschillende zones, namelijk: groepsles zalen, cardio, krachttraining, boksen en yoga. Genoeg trainingsmogelijkheden bij ons om op verschillende manieren fitter en/of gezonder te worden! Naast deze trainingszones hebben we ook een loungeruimte waar je even heerlijk kunt ontspannen voor of na de training.

Kleinschalige groepslessen

In veel sportscholen zijn groepslessen helemaal niet zo leuk om te volgen door de enorme drukte en overvolle zalen. Bij Gustav Gym heb je daar geen last van. Wij houden kleinschalige groepslessen waarbij persoonlijke begeleiding voor ons enorm belangrijk is. De groepslessen die je bij ons kunt volgen zijn: H.I.I.T, kickboksen, barre, yoga, rowing en boksen.

Onze vestiging Gustav Gym Zuidas heeft ruime openingstijden. Zo is het mogelijk om op gebruikelijke tijden bij ons te fitnessen. De openingstijden van de Gustav Gym Zuidas zijn:

Ma. t/m Do. 07:00 – 22:00
Vr. 07:00 – 21:30
Za. / Zo. 09:00 – 17:00

Hou je ervan om in groepsverband te trainen? Ook dan is Gustav Gym de juiste sportschool. Wij bieden namelijk verschillende groepslessen. Bij ons geen last van overvolle zalen, maar groepslessen met persoonlijke begeleiding. Groepslessen bij Gustav Gym Zuidas zijn:

  • H.I.I.T
  • Boksen
  • Kickboksen
  • Rowing
  • Yoga

Voor personal training hebben wij personal trainers die hetzelfde doel als jou hebben. Namelijk het behalen van jouw sportieve doelen. Bij personal training zorgen wij voor een persoonlijk voedings- en trainingsschema. Daarnaast bieden wij persoonlijke ondersteuning bij het afwerken van je schema. Wat jouw sportieve doel ook is, personal training zorgt voor een stok achter de deur om een gezonde levensstijl te creëren.

De beste personal training in Amsterdam

Wij geloven in persoonlijke service. Jouw sportieve en gezonde doelen zijn ook onze sportieve doelen. Daarom bieden wij personal training aan in onze beide vestigingen. Of het nu gaat om fitter worden, spiermassa opbouwen of afvallen; onze personal trainers staan voor je klaar. Samen met een personal trainer worden jouw doelen in kaart gebracht om vervolgens een trainings-en voedingsschema op maat te maken.

Ervaar onze sportschool in Amsterdam

Onze sportschool in Amsterdam ervaren? Maak een afspraak om eens met ons kennis te maken. Vul het “Experience Gustav” formulier hieronder in om een afspraak te maken om bij een van onze vestigingen langs te komen. Na het invullen van het formulier neemt een van onze medewerkers contact met je op om de afspraak te bevestigen.

EXPERIENCE GUSTAV
Zuidas

George Gershwinlaan 520
1082 MT, Amsterdam
The Netherlands

020 – 22 37 449
zuidas@gustavgym.com

Openingstijden

Ma. t/m Do. 07:00 – 22:00
Vr. 07:00 – 21:30
Za. / Zo. 09:00 – 17:00

Partners

8,3
klanten vertellen
74 Beoordelingen

City centre

Weteringschans 134,
1017 XV Amsterdam
The Netherlands

020 – 210 3703
centrum@gustavgym.com

Openingstijden

Ma. t/m Do. 07:00 – 22:30
Vr. 07:00 – 21:30
Za. / Zo. 09:00 – 17:00