We want you!

Durf je de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar degenen die het verschil willen maken – hoe ze zich gedragen, hoe ze samenwerken en hoe ze communiceren. Jouw vaardigheden zijn net zo belangrijk als de klik tussen jou en je collega’s. Samen maken wij het verschil door in een bedrijfscultuur te werken waar mensen en presteren de kernwoorden zijn.

Personal trainers maken gepersonaliseerde trainingsschema’s op basis van het doel van hun clienten. De trainingen kunnen individueel gegeven worden of in groepen. Een personal training programma begint bij het inventariseren van het sportniveau, persoonlijke doelen en vaardigheden van de client. Op basis daarvan wordt er een trainingsschema gemaakt en worden de prestaties zorgvuldig gemonitord.

Als hostess zorg je ervoor dat alle gasten een warm welkom krijgen. Je stapt er graag op af en maakt een praatje met hen, iets wat in jou zit. Tevens ben je commercieel en ben je in staat een nieuwe klant te voorzien van de juiste informatie om lid te worden. Je bent echt het eerste aanspreekpunt van Gustav Gym. Hierdoor is het belangrijk dat jij op de hoogte bent van alle actualiteiten rondom Gustav Gym. Behalve de receptie ben je ook in staat om de naastgelegen bar te runnen en de klanten van een drankje te kunnen voorzien. Hierdoor is het van belang dat je goed kan multitasken en blijf je kalm op drukke momenten. Je bent in staat om met lastige situaties om te gaan en je voelt je hier zelfverzekerd bij.

Als Membership Consultant ben je verantwoordelijk voor de aanbreng van nieuwe leden zowel binnen als buiten de club. Je verkoopt lidmaatschappen aan geïnteresseerden, je reageert adequaat op leads en genereert nieuwe leads.Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het retentie beleid. Als Membership Consultant werk je zelfstandig aan de gestelde doelen.

Competenties:
Minimaal MBO werk- en denkniveau
Commercieel inzicht
Enthousiast en leergierig
Initiatiefrijk en zelfstandig kunnen werken
Affiniteit met sport
Representatief voorkomen

Solliciteren naar jouw droombaan?

Stuur jouw motivatie en CV